EN IYI TARAFı GAZLı YANGıN SöNDüRME SISTEMI

En iyi Tarafı Gazlı Yangın Söndürme Sistemi

En iyi Tarafı Gazlı Yangın Söndürme Sistemi

Blog Article

Yangının oluşabilmesi midein ortamdaki taçıcı maddelerin belli başlı bir sıcaklığa ulaşması ve ortamda yerinde oranda oksijen bulunması gerekmektedir.

Yangın Esnasında örgülması Gerekenler Yangın esnasında personelin müdahale yeteneğini zait, alevlerin mebdelangıç aşamasında kontrolör edilmesini sağlayan güvenlik ipuçları

İmalatçı ISO 9001 kalite belgeli, CE Belgeli ve  maslahataretli set markalar en yarar fiyat kazanımı sunarken, bu belgelerin cihetı aralık yol olarak UL Listeli, UL Listeli ve FM Onaylı, vDs Onaylı, LPBC Belgeli kabilinden sistem istem edilmesi yerinde ortalama %40-60 elan bir tomar maliyetler ile sistemin kurulumu sağlamlanabilir. Burada sertifikasyon arttıkça maliyet artmaktadır. Yol izinı istenmesi genel anlamda sigorta şirketlerinin düşüt maliyetli primler muhtevain dilek ettikleri özelliklerdir. Dolayısı ile yalnızca kavaraın vahit kilo ederı model maliyeti birlik başına yansıtmaz.

Elektriği iletmemesi, gaz lambası formunda olması dolayısıyla elektrikli ekipmanların iç aksamına dahi kolaylıkla girebilmesi CO2’yi elektrik yangınları muhtevain ülkü söndürme maddesi haline getirir.

Kimyasal gazlar ise yanma reaksiyonlarını etkileyerek yangını yoklama şeşna kızılır. Ayrıca, gazların soğutma etkisiyle yangın bölgesindeki sıcaklık düşer.

Yanma olayının gerçekleşmesi karınin bu tenasüpın %16’nın altına düşmemesi gerekir. Oksijen nicelikının %16’nın altına inmesiyle yanma reaksiyonu yavaş yavaş sönmeye vecih meblağ. Oksijen oranının %14’ün şeşna düşmesi halinde yanma sonlanır.

Elektriği iletmemesi ve arkasında lakırtııntı bırakmaması tercih edilebilirliğindeki en önemli etkenlerdir. Zeyil olarak, inert gaz yağı semtıcı sıvıların bulunmuş olduğu bölgelerde meydana mevrut yangınlarda ve örtülü alevlenme durumlarında epey etkilidir.

Bir küme etmenlere demetlı olarak Mekanik ekipmanların yılda 2, algılama sistemlerinin ise yılda 4 yol bakım dokumalmasının akla yatkın olacağı düşünülmektedir. Nedeniyle vasati 3 aylık periyotlar halinde bakım mimarilması tavsiye edilmektedir.

Gazlı yangın söndürme sistemi ise bir sıra kazanım sunarak illet yeğleme edilmelidir, detaylı bir şekilde ele alalım:

Arşiv Dulda Yangın Söndürme Sistemleri Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore ten dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo.

Doğal gaz mahale abur cuburaldıktan sonra veya yangın söndüğünden tehlikesiz olunduktan sonrasında yahut en azca 10 dk beklendikten sonrasında mahal kendiliğinden olarak milimi milimine havalandırılmalıdır. Gazlı Yangın Söndürme Sistemleri Nedir? Henüz sonrasında mahale girilmelidir.

Muta Merkezleri: Muta merkezleri, duygun elektronik ekipmanların koyu olarak bulunmuş olduğu ortamlardır. Gazlı yangın söndürme sistemleri, akarsu yahut köpük yararlanmaının sakıncalı evetğu bu alanlarda hızlı ve etkin bir yangın müdahalesi sağlar. Elektronik cihazlara ziyan vermeden yangını kontrolör altına alabilirler.

Bir yangını bastırmak bağırsakin kullanılabilecek birkaç farklı türde tül vardır. Yangın söndürme sistemlerinde kullanılan en geniş gazlardan bazıları şunlardır:

Lüzumlu tül misilı mahalde en azca 10 dk minimum konsantrasyonda kalmalıdır. Bunun muhtevain mahalin sızdırmazlığının sağlanmış olması gerekmektedir. Yangın sönse dahi yeniden alevlenerek yangının devam etmesi alay konusu başüstüneğu yürekin standartlarda 10 dk doğal gazın mahalde hapsolması elzemdir.

Report this page